10. EWALUACJA DOMOWEGO BUFECIKU

CZY UDAŁO CI SIĘ 
PRZYGOTOWAĆ SMACZNE I PEŁNE NIESPODZIANEK KANAPKI?





  NIEJADEK
      UCZEŃ
GOŚĆ
PRZYGOTOWANIE stanowiska pracy 1 - 10 p.

WALORY  WZROKOWE 1 - 10 p.



WALORY SMAKOWE 1 - 5 p.



WALORY ODŻYWCZE 1 - 5 p.



ESTETYKA PODANIA 1 - 5 p.



PORZĄDEK KOŃCOWY 
na stanowisku pracy 1 - 5 p.

ZAPIS WYDARZENIA
zaznacz odpowiednio =>    FOTO - 5 p.    VIDEO - 10 p.
RAZEM



PODSUMOWANIE OGÓLNE
Ilość punktów:
Ocena:












                
                LEGENDA do OCENIANIA

50 - 48
47-43
42-35
34-20
19-6
5-0

Celująca
Bardzo dobra
Dobra
Dostateczna
Dopuszczająca
Niedostateczna